HAR du spørgsmål? Kontakt

Om os

Velkommen til vores hjemmeside for astrologi og personlige horoskoper!

Vi er en del af Horoskopnettet.dk som er et af danmarks største og ældste medier med fokus på horoskoper, og vi brænder for at dele vores viden og erfaring om stjernetegnene med verden.

Vores mission at gøre astrologi tilgængelig og forståelig for alle.

Her på siden tilbyder vi en række tjenester, herunder personlige horoskoper, fødselshoroskoper, parhoroskoper og meget mere.

Vi tror på, at astrologi kan være et værdifuldt værktøj til selvudforskning og personlig vækst, og vi ser frem til at hjælpe dig med at navigere i stjernernes verden.

Vores team

Mød nogle af de tilknyttede herunder.

Astrid Bergström - astrolog

Astrid Bergström, med rødder i både Sverige og Danmark, mestrer begge sprog flydende.

Hun blev født og opvokset i det maleriske Göteborg i Sverige, og med en dansk mor har hun fra barnsben været dybt forankret i de nordiske traditioner.

Astrid har altid været fascineret af stjernernes mystik og universets uendelighed. Denne tidlige fascination har ført hende ned ad stien til astrologi – en vej, hun har gået med lidenskab og beslutsomhed.

Hun er uddannet med en bachelorgrad i filosofi fra Göteborgs Universitet, hvor hun specialiserede sig i metafysikken.

Efter sin bachelor fulgte hun sin kaldelse indenfor astrologi og fortsatte sine studier ved Sophia Center for the Study of Cosmology in Culture ved University of Wales. Her fuldførte hun en kandidatgrad i Kulturel Astronomi og Astrologi – det eneste akademiske studie i verden, der undersøger vores forhold til kosmos.

Dette unikke studie dykker ind i forskellige humanistiske discipliner for at give en fuldstændig forståelse af emnet. Det udforsker fortidens astronomi og astrologi gennem historien, studerer nutidens forhold til himlen gennem antropologi og trækker også på arkæologi, sociologi, filosofi og religionsstudier.

Astrid har dybtgående viden om både astronomi – den videnskabelige studie af det fysiske univers – og astrologi, der handler om at knytte himmellegemerne til liv og begivenheder på jorden.

Hun har en særlig interesse i kulturel astronomi, der undersøger hvordan tro på stjernerne påvirker alle aspekter af menneskelig kultur, herunder arkæoastronomi – studiet af astronomiske justeringer, orientering og symbolik i gammel og moderne arkitektur.

Efter endt uddannelse har Astrid viet sit liv til at hjælpe andre med at navigere i deres liv gennem astrologi. Hun mener, at astrologi kan guide os til større selvforståelse og oplysning. I 2022 blev Astrid en del af vores team på personlighthoroskop.dk, hvor hun leverer dybtgående daglige, månedlige og årlige horoskoper til vores danske læsere.

Med sin varme personlighed og evne til at formidle komplekse astrologiske koncepter på en tilgængelig måde, har Astrid hurtigt vundet stor anerkendelse blandt vores læsere.

Hvis du har spørgsmål til dit horoskop, eller er nysgerrig efter at lære mere om, hvad stjernerne kan fortælle dig, er Astrid klar til at guide dig. Vi er utroligt stolte af at have en astrolog af Astrids kaliber i vores team, og vi ser frem til at bringe hendes unikke indsigter til vores


Kristian Ole Rørbye er en erfaren astrologi entusiast med en dyb forståelse for astrologiens mysterier. Han har studeret og praktiseret astrologi i mere end 10 år og har hjulpet mange mennesker med at få indsigt i deres personlige horoskoper.


Ole Danielsen er en passioneret astrologi og teknologi-entusiast. Han har en baggrund i softwareudvikling, hvilket har gjort det muligt for ham at kombinere sin kærlighed til astrologi med sin tekniske ekspertise.

Ole er kendt for sin evne til at formidle komplekse astrologiske koncepter på en letforståelig måde, så alle kan få glæde af denne gamle visdom.


De bidrager alle med regelmæssige blogindlæg om astrologi og deres oplevelser med at udforske stjernetegnene.

Deres passion og entusiasme for astrologi er en kilde til inspiration for os alle.

Ud over at tilbyde personlige horoskoper, tilbyder vi også astrologisk vejledning til dem, der søger en dybere forståelse af deres stjernetegn og kosmiske energi.

Vores team af erfarne astrologer står altid klar til at besvare spørgsmål og give råd og vejledning.

Vi tror på, at astrologi kan være et nyttigt værktøj til at opdage sig selv og forstå verden omkring os. Vi håber, at vores hjemmeside vil give dig en dybere indsigt i dit stjernetegn og en bedre forståelse af de kosmiske kræfter, der påvirker dit liv.

Tak fordi du besøger os, og vi glæder os til at hjælpe dig på din rejse gennem astrologi!